Translate

mandag 23. oktober 2017

Overbefolkningsfrykt eller frykter vi heten feilt oversatt i menneskeheten?


Hva skjer nå? Skremselspropaganda eller er det skyggefolket som drar i sine marionetter?


Når USA med Trump i spissen klargjør sitt strålingsarsenal og samtidig blottlegger slike alvorlige våpen for allmenheten, ja da kan man lure på om det er flere med potensproblemer i verdensbildet? 

Hvorfor skal man rydde opp i sine eskapader i all offentlighet? Klarer man ikke å kommunisere bedre enn dette? Er dette et maskulint problem i verden, om at den maskuline part ikke kan forsvare eller etablere enighet uten å overdrive? Finn dere kvinnfolk/mannfolk, og ett som helst kan holde utstyret på plass i anstendighetens navn uten å krenke noens ære. 

Det har seg slik at kvinner/ menn føler seg flaue over menn/ kvinner som tror de er sterke mens de blottlegger sine våpen. Det er IKKE SEXY! Det er et svakhetstegn og tegner ett taperbilde når man kommer opp i maktposisjon og vifter med sine potensielle muligheter til konsekvensarsenal. Prøv i stedet å være ett anstendig menneske som har moral og et verdisyn som gjenspeiles i de fleste mennesker. 

Vi kvinner/ menn begynner å bli lei av alfahannens/ alfahunnens primat skrik og trang til å erobre verden. Prøv nå å finne løsninger uten å skade andre! Er dere uintelligente, eller er dette en for vanskelig nøtt? Prøv heller å analysere de langsiktige konsekvensene av traumer, sorg, frykt og angst. Hva koster depresjoner samfunnet? Hva koster det for en fabrikk dersom arbeiderne blir sjokkskadet eller likegyldige? Finn ut hvor mye av produksjons-hastigheten som reduseres, for da finner du fort ut hva dette koster på kort eller lengre sikt. 

I en verden der vi har støttet oss lenge på papirpenger/ gjeldsbevis, må vi nå finne nye og bedre løsninger for de stadige «bivirkningene» som denne valuta krigføringen påfører oss. Det er på tide å sette ned ett utvalg som kan tenke ut nye positive og mer fremtidsrettede løsninger. Vi trenger ikke mer feighet. 

Vi trenger å se hverandre i hvitøyet for å kunne etablere tillit og stå på en felles plattform. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar