Translate

fredag 7. juli 2017

Fokus på virkeligheten

eller viljen til å leve i fortiden...

Ingen mennesker kan lese en hvilken som helst avis fra et hvilken som helst land, uten å se at den er gjennomsyret med holdninger og manipulerende virkemidler, som rettes som et redskap for å påvirke individers holdninger, forståelse og oppfatning.

Det ligger mye mental frustrasjon når man leser igjen og igjen opptakten til å konstruere nye problemer og nye konflikter. Det er nesten som at mediene går i fortropp for å så splid og lage nye markeder, der andre skal komme med nye løsninger. Hvor mange føler ikke at det er slitsomt å ta inn så mange problemstillinger og så lite løsningsorienterte forslag?

Psykologien har kommet mer og mer inn som verktøy til å kontrollere våre tanker og føleleser. Fra tidenes morgen har vi brukt religion, lover og kotyme etc. som mekanismer for å utøve kontroll i samfunnet. Nå er det de virkemidlene som legges inn i mediene og SOME.

Spørsmålet som bør stilles er om menneske i samfunnet kan begynne å stille mediene til ansvar for påførte traumer og fremprovoserte konflikter som river samfunn i stykker?




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar